Στο χθεσινό παιχνίδ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΛ, οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου οι Πάνθηρες, σήκωσαν πανό δείχνοντας την οπαδική τους αλληλεγγύη στις δύσκολες καταστάσεις που περνούν οι φίλοι και οπαδοί του Απόλλων Σμύρνης και της Αελ. Σήμερα το πρωί έγραψαν ανακοίνωση πάνω σ' αυτό το θέμα:

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως ο πραγματικός εχθρός δεν βρίσκεται στο απέναντι πέταλο.

Ο εχθρός είναι στα γραφεία, παίρνει αποφάσεις που έχουν αντίκτυπο στις ζωές μας και καταστρέφει την Κυριακάτικη διασκέδασή μας.

Οι οπαδοί εκτός ΠΟΚ είναι ο,τι είμαστε και μεις. Με κάποιους μπορεί να υπάρχουν καλύτερες (ή άριστες) σχέσεις, όπως οι Basso Rango Ultras .. Με άλλους όχι (όπως οι οπαδοί της Α.Ε.Λ).

Όπως και να έχουν τα πράγματα όμως, τα 90 λεπτά δεν είναι κάτι παραπάνω από 90 λεπτά!

Όταν οι οπαδοί άλλων ομάδων έχουν ζητήματα τέτοιου είδους όπως έχουν αυτή την στιγμή αυτοί του Απόλλων ή της Λάρισας, μπορούμε να νιώσουμε απόλυτα την κατάσταση καθώς και εμεις περάσαμε κάποτε από κει που είναι τώρα αυτοί.

Και πιθανόν να βρεθούμε και εμείς πάλι στο μέλλον.

Αυτό λοιπόν που μένει σε αυτή την πουτάνα την ζωή, είναι να στηρίζουμε και να στεκόμαστε αλληλέγγυοι όπου πιστεύουμε πως υπάρχει αδικία και πως το δίκαιο καταπατάται.

Αυτό θέλαμε να δηλώσουμε χθες.

Σύντομα οι οπαδοί και των δύο Συλλόγων ελπίζουμε να επιστρέψουν στις κερκίδες, βλέποντας την αγαπημένη τους ομάδα, ενώ όλη η βρώμα που τους περιτριγυρίζει τώρα, σύντομα να πάρει τον πούλο που της αξίζει.

Panthers Club 1983

Κύλιση στην Αρχή