Το ερχόμενο Σάββατο 24 Αυγούστου ο Πανιώνιος αγωνίζεται ως γηπεδούχος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Οι Πάνθηρες έβγαλαν μια ανακοίνωση που αν μη τι άλλο είναι άξια συγχαρητηρίων από όλους μας καθώς ζητάνε από την Παε Πανιώνιος να μη συμβιβαστεί με τις ανόητες απαιτήσεις της Λίγκα και της αστυνομίας.

"Η νέα σαιζόν ξεκίνησε και το Σάββατο ξεκινά και η χρονιά για την θύρα 3.

Σας περιμένουμε όλους από πολύ νωρίς να λάβετε μέρος στο πάρτυ που θα στηθεί έξω από το χώρο του συνδέσμου.

Από το απόγευμα μέχρι τις 21:00 που θα κλείσουν τα εκδοτήρια και θα ξεκινήσει η κερκίδα μας, σας περιμένουμε για το "ζέσταμα" που περιλαμβάνει πολλά.
Εκτός των άλλων, θα δεχόμαστε και προκαταβολές για την εκδρομή της Τούμπας.

Περιμένουμε στο μάτς του Σαββάτου να μεριμνήσει η ΠΑΕ μας να υπάρχουν επιτέλους και αντίπαλοι οπαδοί στις κερκίδες. Θέλουμε εισητήρια παντού και εισητήρια σε όλους.Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με την γνωστή ανευθυνότητα των αρμόδιων οργάνων που βαπτίστηκε μέτρο ασφαλείας και στέρησε στους οπαδούς του παναιτωλικού,του πας και του αρη να ταξιδέψουν για την ομάδα τους παρά την αντίθετη διάθεση των γηπεδούχων.

Ζητάμε από την ΠΑΕ μας να κάνει τη διαφορά,αρχής γεννομένης από το Σάββατο και να μη συμβιβάζεται με τις διαθέσεις της Λίγκας και της Αστυνομίας.

Καλή οπαδική χρονιά να έχουμε, το Σάββατο αρχίζουμε....ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ...."

http://panthers.gr/

 

Κύλιση στην Αρχή