Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ | ΝΕΑ

Συζήτηση για ομάδες-αγώνες Α'Εθνικής, για άλλα αθλήματα, συνδέσμους κτλ.
Άβαταρ μέλους
Sundaylovers
Δημοσιεύσεις: 1679
Εγγραφή: Σάβ 20 Νοέμ 2010, 02:39
Has thanked: 133 times
Been thanked: 21 times

Re: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από Sundaylovers » Πέμ 25 Απρ 2019, 02:56

Παίζετε για την παραμονή στην Αθήνα και σε έδρα οπαδών που ξυγηθηκαν σε όλους κι ούτε ένας?
Τι φάση?
ΘΥΡΑ 6 ΑΓΡΙΝΙΟ - WARRIORS est.81

PANTHERS-3-n.k.
Δημοσιεύσεις: 705
Εγγραφή: Σάβ 20 Νοέμ 2010, 21:30
Has thanked: 30 times
Been thanked: 38 times

Re: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από PANTHERS-3-n.k. » Πέμ 25 Απρ 2019, 09:27

Itan 30-40 apo athina logika kai megali se ilikia....kai emena mou ekane poli entiposi...prin kapia xronia tha katevazan arketo kosmo

Άβαταρ μέλους
DER NIKARA-3
Δημοσιεύσεις: 2543
Εγγραφή: Δευ 06 Δεκ 2010, 04:12
Has thanked: 232 times
Been thanked: 44 times

Re: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από DER NIKARA-3 » Δευ 06 Μάιος 2019, 19:41

ποσα χρονια ειχατε να πεσετε β?
ΟΠΟΥ ΚΙ'ΑΝ ΠΑΩ...ΟΠΟΥ ΚΙ'ΑΝ ΠΑΩ......ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ
BLUE ANGELS

Άβαταρ μέλους
hgnm
Δημοσιεύσεις: 773
Εγγραφή: Τρί 11 Φεβ 2014, 01:19
Has thanked: 5 times
Been thanked: 48 times

Re: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από hgnm » Δευ 06 Μάιος 2019, 19:54

κανα 8αρι θα χανε σιγουρα
μόνη μας πατρίδα του ερυθρού τα χρόνια

Άβαταρ μέλους
vaskos
Δημοσιεύσεις: 361
Εγγραφή: Τετ 15 Δεκ 2010, 16:00
Been thanked: 20 times

Re: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από vaskos » Πέμ 05 Σεπ 2019, 11:20

Θέση πάνω στη σαιζόν 2018-19

Μιας και ουδείς έσπευσε να μας πάρει συνέντευξη, λίγο πριν την έναρξη της νέας σαιζόν οφείλουμε να τοποθετηθούμε για την περσινή, μια από τις χειρότερες για την ομάδα σε κάθε επίπεδο. Θα τα πούμε λοιπόν από την ιδιαίτερη οπτική μας γωνία, αυτή του οπαδού, όπως τα ζήσαμε μέσα από τις κερκίδες (όσες από αυτές μας επέτρεψε να παρευρεθούμε η διοίκηση του ΠΑΣ) Ευθύνες για όλα αυτά που ζήσαμε έχουν αρκετοί, αλλά επειδή ως συνήθως το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι ας δούμε τα έργα και ημέρες του επιτυχημένου προέδρου Κου Χριστοβασίλη.

Θα πάρουμε τα πράγματα χρονικά ξεκινώντας από την πρώτη προπόνηση της ομάδας όπου φάνηκε όλη η ανοργανωσιά της ΠΑΕ, καθώς η προπόνηση ξεκίνησε 1 ώρα αργότερα από την ανακοινωμένη ώρα έναρξης, αφήνοντας τον κόσμο να περιμένει στον γκάιλα. Τρίτη αγωνιστική και η ομάδα δίνει αγώνα στη Ριζούπολη ενάντια στον Απόλλωνα. Θέλοντας να θυμηθούν κάτι από τις παλιές καλές εποχές οι οπαδοί μας δίνουν δυναμικό παρών στην κερκίδα και στον εορτασμό του νικηφόρου αποτελέσματος «εγκληματούν» ανάβοντας ένα καπνογόνο. Η ΠΑΕ μέσω του πολλά βαρύ υπεύθυνου ασφαλείας θεώρησε σωστό να ποινικοποιήσει αυτή την ενέργεια και να κινηθεί εναντίον μας, εξαπολύοντας μέσω ραδιοφώνων προσωπικές απειλές με ύφος τζάμπα μάγκα για επικείμενες συλλήψεις εκ μέρους του τμήματος Αθλητικής Βίας. Στη συνέχεια η διοίκηση επέλεξε να μην ζητήσει ξανά εισιτήρια για κανένα εκτός έδρας αγώνα, στερώντας την ομάδα από τον κόσμο της και τον κόσμο από την ομάδα, αποδομώντας, έτσι, ένα βασικό στοιχείο της ιστορίας μας, το γεγονός ότι δεν αφήσαμε ποτέ μόνο τον ΠΑΣ. Το επιχείρημα που αρθρώθηκε από τη μεριά της ΠΑΕ ήταν η υποτιθέμενη οικονομική ζημιά που προκαλούν οι «αλήτες οπαδοί», ξεχνώντας φυσικά τα πρόστιμα που η ίδια δέχτηκε από την επιτροπή δεοντολογίας για δηλώσεις (!!!) της σχετικά με την υπόθεση Τσάβες.

Η χρονιά κυλούσε και καθώς φαινόταν ότι οι μεταγραφές από τα πανέρια δεν μπορούσαν να αποδώσουν, ο κόσμος άρχισε να αναρωτιέται που πήγαν, για παράδειγμα, τα πάνω από 3 εκατομμύρια που εισέπραξε ο προεδρούλης από τις μεταγραφές Μαυροπάνου και Κόντε, αφού τόσο αυτά όσα και άλλα παλαιότερα ποτέ δεν επανεπενδύθηκαν στην ομάδα. Ταυτόχρονα τα οικονομικά της ΠΑΕ βρίσκονται σε τόσο κακή κατάσταση που εκτός από τα μεγάλα χρέη προς το δημόσιο, οι υπάλληλοι της αναγκάζονται να πηγαίνουν για δουλειά στους χορηγούς της ομάδας προκειμένου να επιβιώσουν. Κερασάκι στην τούρτα της ρεμούλας είναι μπλεξίματα της ΠΑΕ με το ΙΚΑ καθώς ο οδηγός του bullman δεν ήταν ασφαλισμένος, πράγμα για το οποίο δεν έγραψαν οι Πρετεντέρηδες των Ιωαννίνων, αλλά το εξακριβώσαμε μιας και η πόλη είναι μικρή.

Και ενώ όλα πήγαιναν στραβά και ανάποδα ο «ήπιος» είχε λουφάξει αφήνοντας σαν κυματοθραύστη τον «λεβέντη» Πετράκη να εισπράττει την οργή του κόσμου λες και ήταν ο μοναδικός υπεύθυνος για την διαφαινόμενη από καιρό αποτυχία. Όλο αυτό το διάστημα ως εκπρόσωποι της ΠΑΕ και ως επιλυτές προβλημάτων εμφανιζόταν είτε αχυράνθρωποι τύπου Νιαρχάκος, είτε άσχετα άτομα με την ομάδα όπως ο φωστήρας δικηγόρος Βήττας, ο οποίος –κατά τα’ άλλα- εξέφραζε την επίσημη θέση της ΠΑΕ, προφανώς ορμώμενος από την προηγούμενη μνημειώδη «επιτυχημένη» του θητεία στην ομάδα. Ανύπαρκτος όλη την χρονιά, ο μεγαλομέτοχος αποφάσισε τις τελευταίες αγωνιστικές να παρέμβει, υπενθυμίζοντας για μια ακόμα φορά πόσο ανακόλουθος είναι μεταξύ λόγου και πράξεων, αφού τον Σεπτέμβρη είχε ψηφίσει υπέρ της αναδιάρθρωσης, ενώ τον Μάιο έτρεχε στα δικαστήρια για να προσβάλει την διαδικασία... Μάλιστα σαν δικηγόρο προσέλαβε τον εκατονεβδομηνταεννιά εκατοστών Κούγια, ο οποίος εδώ και καιρό είχε ξεφτιλίσει με χαρακτηρισμούς και ανυπόστατες κατηγορίες τόσο τον ίδιο όσο και την ιστορία της ομάδας. Φυσικά για να μην δυσαρεστηθεί το σύστημα, ο Χριστοβασίλης δεν προσέφυγε στο CAS, όπου εάν υπήρχε η μοναδική πιθανότητα δικαίωσης ήταν από αυτή την ανεξάρτητη αρχή. Βέβαια και τα παράβολα στοιχίζουν… Συνεχίζοντας λοιπόν με δουλικότητα, ως ζήτουλας, δεν πήρε θέση και δεν ψήφισε καν για πρόεδρο της ΕΠΟ περιμένοντας ποιό από τα δύο στρατόπεδα θα του τάξει τα πιο πολλά. Στη συνέχεια, για να καλύψει την αποτυχία του, προσπάθησε να πουλήσει παπάντζα ότι δήθεν φταίει το κράτος των Αθηνών, αναβιώνοντας ένα άθλια στημένο ριμέικ του 2003 (υποβιβασμός) και 2013 (φάκελος αδειοδότησης), προσβάλοντας τη νοημοσύνη του κόσμου.

Για τον αποχαιρετισμό της χρονιάς και της κατηγορίας, φρόντισε να γεμίσει το γήπεδο με μπάτσους, ώστε να προστατευθεί από την οργή του κόσμου. Με την ανοχή του (ή μήπως με την προτροπή του;;; ) εισέβαλαν στην κερκίδα των οπαδών θεωρώντας ως προτεραιότητα να σπάσουν μερικά κεφάλια, προκειμένου να προστατευθούν λίγα ακόμα ευτελούς αξίας καθίσματα. Ο ίδιος παντελονάτος, ως συνήθως, «στάθηκε στο ύψος του» αποχωρώντας στο 80’ από το γήπεδο ενώ μέχρι τότε φρόντισε να κρύβεται στα μπούθ, αφού η οργή δεν προέρχεται μόνο από τα τσιμέντα της θύρας 10, αφήνοντας την κυρά Χαρίκλεια να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά.

Bonustrack: στο μεταίχμιο των 2 σαιζόν είχαμε την τραγελαφική υπόθεση με την παραλίγο πρόσληψη του προπονητή Παπαδόπουλου, η οποία απέδειξε ότι το διοικητικό βαρέλι δεν έχει πάτο.

Δυστυχώς, όμως, άμοιροι ευθυνών δεν ήταν ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίχτες της ομάδας. Ο πρώτος προτίμησε να κάνει τα χατίρια των μανατζαραίων και του εργοδότη του και ενώ γέμισε την ομάδα με παλτά και ημίπαλτα, φρόντισε να χρεώσει 100.000€ για κάθε γκολ του Κλάους. Όλη την χρονιά φαινόταν πως κάνει αγγαρεία και εκτός αυτού υπήρξε ασυνεπής. Όλη τη χρονιά σε «συζητήσεις» μετά τα άσχημα αποτελέσματα μας φλόμωσε με παχιες κουβέντες, μπαρούφες και ψέματα σχετικά με την παραίτησή του, ενώ την τελευταία αγωνιστική μπροστά στις κάμερες έλεγε εντελώς άλλα πράγματα. Στην μεγάλη πλειοψηφία τους και οι παίχτες μας έδειξαν αντιεπαγγελματισμό και μια πρωτοφανή αδιαφορία, όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για την καριέρα τους, ενώ το μόνο πεδίο που φάνηκε πως διακρίθηκαν ήταν τα ξενύχτια και τα φαγοπότια. Λίγοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Για το τέλος να πούμε και δυο λογάκια για τους τοπικούς άρχοντες. Θυμήθηκαν τον ΠΑΣ μόνο προεκλογικά, όπως άλλωστε κάνουν πάντα. Χαρακτηριστικότερη περίπτωση ο πρώην δήμαρχος Μπέγκας που διοργάνωνε αστείες «αγωνιστικές» συγκεντρώσεις στο δημαρχείο, υπονοώντας «μαχητικές» αντιδράσεις κατά του «αθηναϊκού κατεστημένου», ενώ μερικές εβδομάδες νωρίτερα μάς απειλούσε με φυλακίσεις για 3 σπρέι...

υ.γ. καλύτερη χρονιά να έχουμε!

antinazi pas giannina

04/09/19


Εικόνα
ειμαστε απο μεταλλο

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από curvagreek » Δευ 30 Σεπ 2019, 06:28

Δυνατή εκδρομή μετά από καιρό. :etsi Αλλά θα μου πεις τώρα με την Ιονία Οδό σε 1 ώρα είναι Πάτρα.
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

pasvigroup
Δημοσιεύσεις: 1476
Εγγραφή: Τετ 16 Νοέμ 2011, 23:13
Has thanked: 332 times
Been thanked: 34 times

Re: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από pasvigroup » Δευ 30 Σεπ 2019, 09:53

curvagreek έγραψε: Δευ 30 Σεπ 2019, 06:28 Δυνατή εκδρομή μετά από καιρό. :etsi Αλλά θα μου πεις τώρα με την Ιονία Οδό σε 1 ώρα είναι Πάτρα.
Όχι, οτι έχει και την τεράστια σημασία, αλλά μια ώρα δεν είναι. 210 χλμ. Το σημαντικό είναι οτι μπήκαν λεωφορεία από όλους σε Γιάννενα και Αθήνα.
What a great day for football, all we need is some green grass and a ball.”

larissa82
Δημοσιεύσεις: 412
Εγγραφή: Τρί 09 Σεπ 2014, 14:57
Has thanked: 51 times
Been thanked: 79 times

Re: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από larissa82 » Τετ 08 Ιαν 2020, 22:03

exete faei poses fapes mesa sthn idia sas thn polh exete faei to megalutero psirisma sta xronika tou ellhnikou opadismou exete faei poutsa kai ksulo entos k ektos se hmiteliko kai shmera me ton vazelo pou taxa einai o megaluteros sas antipalos mazi me ta fidia pali me th larisa asxoliosastan.. vgalte k alla psuxologika tha vrethoume kapoia stigmh na sas kanoume kala tha sas kanoume ton psuxologo mhn agxwneste pagourakia einai mikrh h ellada :lo :lo

pasvigroup
Δημοσιεύσεις: 1476
Εγγραφή: Τετ 16 Νοέμ 2011, 23:13
Has thanked: 332 times
Been thanked: 34 times

Re: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από pasvigroup » Τετ 08 Ιαν 2020, 23:03

Ρε είσαι βλάκας; Που είδες να ασχολούμαστε με σένα; Εκτός και αν είσαι ο ένας και μοναδικός ηλίθιος που τις έφαγες προχτές και δεν ξέρεις τι λες.
What a great day for football, all we need is some green grass and a ball.”

larissa82
Δημοσιεύσεις: 412
Εγγραφή: Τρί 09 Σεπ 2014, 14:57
Has thanked: 51 times
Been thanked: 79 times

Re: Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από larissa82 » Τετ 08 Ιαν 2020, 23:13

Vre trimalaka se vghkane 2 paidakia 20 xronwn kai katw hsastan 3 kai ginate 15 se 2 lepta k fantasou tous klasate kai ta arxidia gia tetoia analogia. Katse zhse to antifa paramuthi pou glufeis ta arxidia apo ta xanoumia pou palia eixes kai organwth xanoumi gia na paizeis ideologia sta radicals kai sta eksarxeia. Trimalaka pou mexri kai oi fentagin phran grammh tous vlakes tous atzoura tous triskolous kai sas kopsane to soulatso sth xavouza. Zhste to romantiko sas paramuthi ths kura frosunhs Kai den xanomaste

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 150 επισκέπτες