ΑΕΚ | ΝΕΑ

Συζήτηση για ομάδες-αγώνες Α'Εθνικής, για άλλα αθλήματα, συνδέσμους κτλ.
Άβαταρ μέλους
no passaran
Δημοσιεύσεις: 8069
Εγγραφή: Δευ 21 Νοέμ 2011, 23:51
Has thanked: 617 times
Been thanked: 433 times

Re: ΑΕΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από no passaran » Τετ 17 Απρ 2013, 23:51

σωπα ρε μαλακα που θιιχτηκα στα παπαρια μου ειπαμε ;-)
γιατρε μου ειμαι κοκκαλο με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ #1

Άβαταρ μέλους
Only Blue
Δημοσιεύσεις: 253
Εγγραφή: Σάβ 07 Απρ 2012, 19:42
Τοποθεσία: ΘΥΡΑ 10
Has thanked: 2 times

Re: ΑΕΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από Only Blue » Πέμ 18 Απρ 2013, 02:43

διάβασα το τόπικ και είδα ότι οι γριές δηλώνουμε συμπαράσταση.από τη μία αν το δεις οπαδικά είναι σεβαστό και κατανοητό γιατί και εμείς στα χωριά είμασταν και είμαστε...οι δύο περιπτώσεις βέβαια είναι η μέρα με τη νύχτα και όπως διαπιστώνουμε και η μεταχείρησή τους...αλλά μιλάμε για αγωνιστικό υποβιβασμό από τη μία και από την άλλη με δική μας ευθύνη βέβαια ανελέητος εξωαγωνιστικός πόλεμος για 2 καλοκαίρια!!αλλά εκεί που θέλω να σταθώ είναι πως στα 2-3 προηγούμενα χρόνια δε θα πρέπει να ξεχνάμε οι γριές κανέναν και τίποτα.η original είχε ταχθεί υπέρ μας το πρώτο καλοκαίρι,όπως και πολλοί άλλοι εντελώς αυτονόητα.σ'αυτήν την περίοδο οι οπαδοί του λεβαδειακού(ναι 3 άτομα αλλά σωστοί) είχαν βγάλει ανακοίνωση που έλεγαν ότι αν είναι να μείνει η ομάδα τους εξωαγωνιστικά εις βάρος του ΗΡΑΚΛΗ δεν το επιθυμούν...το δεύτερο καλοκαίρι τώρα,που η άεκ ήταν άμεσα ενδιαφερόμενη η original δεν έβγαλε ανάλογη ανακοίνωση.το ότι ήταν άμεσα ενδιαφερόμενη το ακούσαμε στους διαλόγους(υπάρχει βιντεάκι αν θέλετε)...εγώ λοιπόν θα πω κουράγιο γιατί ίσως τώρα αρχίζουν οπαδικά τα δύσκολα και χωρίς να έχετε κάτι άλλο να τραβήξει τον κόσμο αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω κιόλας!!όποιος βιαστεί να απαντήσει για να απαντήσει θα εκτεθεί μόνος του από το IQ του,οπότε προσπαθήσετε να καταλάβετε τη γνώμη έχω για την περίπτωσή σας...

υγ:να ξέρετε τα καλύτερα γούστα τώρα θα βγουν μ' αυτούς που πρέπει.τώρα θα φανεί ποιοι από σας το νιώθουν πραγματικά και δεν είναι πουλιά...εμείς έχουμε κάμποσους τέτοιους δυστυχώς.προσωπικά τα γούστα που έβγαλα σε γ' και β' δε θα τα ξεχάσω ποτέ!
Αφήστε με...στην πιο γλυκιά μαστούρα μου...τον ΗΡΑΚΛΗ,να ονειρευτώ αυτόνομο και δυνατό!!

zaxos4snakes
Δημοσιεύσεις: 163
Εγγραφή: Σάβ 20 Νοέμ 2010, 00:31

Re: ΑΕΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από zaxos4snakes » Πέμ 18 Απρ 2013, 02:59

KOSTASGAS έγραψε: ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΘΕΣΦΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΤΟ 2005? ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΩΝΙΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ 3 ΒΑΘΜΩΝ? ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΙ 3 ΒΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Γιατί από το 2005 έχει αλλάξει ο συγκεκριμένος νόμος νομίζω.
Έτσι το δεδικασμένο είναι το περσινό το δικό σας στο οακα.
Και αυτό του Άρη πέρσι πάλι με την Τρίπολη,που ήταν πάλι Τριτσώνης,τότε με την επόπτρια και το μπουκάλι.
Μάλιστα τότε το φύλλο αγώνα είχε κλείσει χωρίς οριστική διακοπή νομίζω,ο Άρης δεν είχε φάει αφαίρεση βαθμών
πρωτοδίκως και παρενέβει αυταπάγγελτα αθλητικός εισαγγελέας και του έριξε στην έφεση μείον 3.
Και το δικό σας φύλλο αγώνα πέρυσι,δεν ήταν τόσο επιβαρυντικό όσο αυτό της Κυριακής.
Προβλέπω να τρώει η ΑΕΚ μεγαλύτερη καμπανιά κι από σας.
Μόνο ΟΦΗ και γαμώ τση υπόλοιπους

Autechre
Δημοσιεύσεις: 94
Εγγραφή: Τρί 28 Δεκ 2010, 03:56
Has thanked: 5 times

Re: ΑΕΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από Autechre » Πέμ 18 Απρ 2013, 06:35

ti nomous kai dedikasmena kai malakies thelisi na iparxei kai ola ginonte..

Άβαταρ μέλους
Ultras Athens
Δημοσιεύσεις: 8012
Εγγραφή: Σάβ 25 Δεκ 2010, 14:09
Τοποθεσία: 37°59'14.1"N 23°45'15.0"E
Has thanked: 1595 times
Been thanked: 18 times

Re: ΑΕΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από Ultras Athens » Πέμ 18 Απρ 2013, 09:54

KOSTASGAS έγραψε:
ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ.

ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ,ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΑΛΑΓΕ ΟΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΚΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ?
an iksera pws meta me perimene kati kalo,apo thema dioikhshs-ghpedo isws kai na phgaina,vevaia meta tha sou poune plhgma gia to gohtro toy syllogou aytes oi kathgories ktl ktl,les kai twra doksazese.. opws eipa poly dyskolh apofash!!!
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Starks
Δημοσιεύσεις: 8392
Εγγραφή: Τρί 30 Νοέμ 2010, 01:20
Τοποθεσία: Σέρρες
Has thanked: 155 times
Been thanked: 78 times

Re: ΑΕΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από Starks » Πέμ 18 Απρ 2013, 09:57

KOSTASGAS έγραψε:
SUPER3_1988 έγραψε:
KOSTASGAS έγραψε:
Ultras Athens έγραψε:dyskolh apofash pantws na peis pws mono ayth einai h lysh
ΜΑ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΕΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΕ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ,ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙ.ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΜΕΤΑΞΥ ΙΔΙΩΤΩΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ. ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ''ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ''.

ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΙ.

ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ,ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΕΣ ΡΗΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΔΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΑΛΑΓΕ ΟΛΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΚΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ?
en tw metaksy prepei na katseis 3 xronia sthn g e8nikh gia na ksexrewseis kai na mhn strafeis se agora afm omadas b' e8nikhs.
ΚΑΘΟΛΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ.

ΣΤΗΝ Γ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΗΝ Β ΑΝΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΣΕΙ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ,ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΤΡΑΦΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΣ.
Για να γίνει εκκαθάριση πρέπει να μείνεις 30 μήνες σε ερασιτεχνική κατηγορία, μέχρι τώρα ήταν η Δ' από του χρόνου θα είναι η Γ'...

amf
Δημοσιεύσεις: 1465
Εγγραφή: Τετ 29 Δεκ 2010, 19:55
Has thanked: 6 times

Re: ΑΕΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από amf » Πέμ 18 Απρ 2013, 11:22

Η ORIGINAL με ανακοίνωσή της απαντάει στη χθεσινή ανακοίνωση των οπαδών του Άρη που καταφερόταν με σκληρές εκφράσεις κατά της ΑΕΚ. Αναλυτικά:

"Ασπόνδυλοι καρπαζοεισπράκτορες του Χαριλάου...

...Το να τολμάτε να πιάνετε στο στόμα σας την ΑΕΚ και να προσπαθείτε να την χλευάζετε, είναι τουλάχιστον γελοίο. Γελοίο γιατί προέρχεται από οπαδούς μιας ομαδούλας που ιστορικά είναι μόνιμα το δεκανίκι του κόκκινου ή πράσινου κατεστημένου και αυτό το δείξατε άλλη μια φορά φέτος δεχόμενοι από το μεγαλό αφεντικό Μαρινάκη να σας ελεήσει με δανεικούς μπας και σωθείτε.
Να σας θυμήσουμε την περίπτωση Φετφατζίδη που ακούστηκε για δανεικός στην ΑΕΚ και την καθολική αρνηση του ΑΕΚτζη που δεν δέχτηκέ δανεικούς από το "αφεντικό" γιατί η φανέλα μας και η ιστορία μας είναι πολύ βαριά για τέτοιους συμβιβασμούς.
Να μιλήσουμε για το επικό διπλό στο Περιστέρι ; Η ανύπαρκτη ομαδούλα σας θα έκανε το πρώτο διπλό με δέκα παίχτες (που μεταξύ μας και 20 να ήταν δεν θα κέρδιζε ποτέ) αν δεν άνοιγαν οι "αντίπαλοι" τα πόδια ; Να σας επιβραβεύσουμε και για την 5αρα στον τρίτο Αστέρα που "αγωνίστηκε" χωρίς 8 βασικούς και κατεβασμένα βρακιά δίνοντας σας το δικαίωμα να βάλετε όσα γκολ είχατε βάλει στις προηγούμενες αγωνιστικιές.
Λέτε αυτά να τα κατάφερε ο Λάμπρος χωρίς την βοήθεια του "αφεντικού" ;
Σίγουρα όχι, τσιράκια της παράγκας.
Να μιλάτε για οπαδική επαναστατικότητα εσείς που επι χρόνια κάνετε περιουσίες εκμεταλευόμενοι εμπορικά το σήμα της ομάδας σας ; Εσείς που ανοίγετε μπουτικ και μπυραρίες ; Εσείς που οι άλλοι οπαδοι του Άρη αποκαλούν "Σουπερ-μαρκετ" ? ...επηρεασμένοι μαλλον από αυτο που πρεσβεύει η δική σας ομάδα, την εβραϊκη κοινότητα της πόλης.
Εμείς, την παραμικρή νύξη πρωην προέδρου μας να μας κάνουν πλούσιους υπαλλήλους τους, την απορίψαμε κατηγορηματικά. Αυτά απο εμάς και η συνέχεια απο κοντά...

ΥΓ. Την Κυριακή να το παίξουμε στανταρ διπλό στην Ξάνθη ? Εμείς λέμε σίγουρα ναι...

YΓ2. Προεγγραφές για νταβατζή νέας περιόδου άρχισαν για ομάδες τύπου αρης, λιβαδειά, βέροια και σια. Τρέχτε να προάβετε !

YΓ2. Σας αφήσαμε στη κακομοιριά σας αρκετό καιρό ειναι η αλήθεια...απο τώρα λοιπόν τα ξεβρακώματα θα γίνουν ξανά ο εφιάλτης σας κάθε φορά που θα ξεμυτίζετε από την κωλογειτονιά σας!

:pop corn

antixas
Δημοσιεύσεις: 1043
Εγγραφή: Τρί 23 Νοέμ 2010, 12:33
Has thanked: 71 times

Re: ΑΕΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από antixas » Πέμ 18 Απρ 2013, 11:31

exei plaka i original
evgale anakoinwsi gia ton ari
tin stigmi pou i aek peftei kai me terastia euthini diki tis
kanei mougka

gelaw pragmatika

ta gegonota tis teleutaias evdomadas kseftilisan polu kosmo k kuriws gkremisan propagandes

e re oi vazeloi oi flwroi

Άβαταρ μέλους
tyler3
Δημοσιεύσεις: 862
Εγγραφή: Κυρ 02 Δεκ 2012, 13:04

Re: ΑΕΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από tyler3 » Πέμ 18 Απρ 2013, 11:34

απαντηση σε τοσο χαμηλο IQ ειναι μια... ΒΡΟΥΜ ΒΡΟΥΜ αντε και καλο ταξιδι!!!
ΑΡΗ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ

Άβαταρ μέλους
janis3
Δημοσιεύσεις: 1941
Εγγραφή: Τρί 28 Αύγ 2012, 20:37
Been thanked: 2 times

Re: ΑΕΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από janis3 » Πέμ 18 Απρ 2013, 11:39

...Το να τολμάτε να πιάνετε στο στόμα σας την ΑΕΚ και να προσπαθείτε να την χλευάζετε, είναι τουλάχιστον γελοίο...... :pro :pro :pro :pro :pro :pro :pro
Δεν περιγράφω αλλο....
Προσευχή για ψόφο στα παιδιά της αθλητικής βίας

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης