ΜUSIC & POLITICS / ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ

Συνδυασμός για δυνατούς λύτες
Άβαταρ μέλους
Navajo Skins
Δημοσιεύσεις: 1027
Εγγραφή: Παρ 10 Φεβ 2012, 17:39

Re: ΜUSIC & POLITICS

Δημοσίευση από Navajo Skins » Πέμ 16 Φεβ 2012, 17:06

AEKSKIN έγραψε:Navajo Skins εισαί ΚΚΕς?Ρε Crew Non Parlo γαμάτο το κείμενό σου!Αν και διαφωνώ με τ'όραμα σου!
Ναι ειμαι απο τα κομμαντα του Κομματος,Κ.Κ.Redskins... :xa Οχι για κανεναν λογο απλα σχολιαζα το κειμενο..

Άβαταρ μέλους
Messaris
Δημοσιεύσεις: 464
Εγγραφή: Δευ 09 Μάιος 2011, 03:10
Has thanked: 70 times

Re: ΜUSIC & POLITICS

Δημοσίευση από Messaris » Πέμ 16 Φεβ 2012, 17:46

North έγραψε: Αυτη η μαλακία, ότι και καλά σκάνε 3χίλιαρα και μέχρι 10χίλιαρα οι Πακιστανοί και οι Αφγανοί για να έρθουν στην Ελλάδα, είναι η μεγαλύτερη πίπα που έχω ακούσει.
Ισχύει όμως. Οχι 10χίλιαρα 3-4 όμως ναι. Και που να δεις τι ζητάνε για τους περάσουν ευρώπη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Messaris την Πέμ 16 Φεβ 2012, 18:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

bullis
Δημοσιεύσεις: 2460
Εγγραφή: Πέμ 19 Ιαν 2012, 09:40
Has thanked: 217 times
Been thanked: 112 times

Re: ΜUSIC & POLITICS

Δημοσίευση από bullis » Πέμ 16 Φεβ 2012, 18:31

Crew Non Parlo έγραψε:Όπως όλοι ξέρουμε, ζούμε τα τελευταία χρόνια σε ένα καθεστώς ανελευθερίας, όπου τα διάφορα οικονομικά μέτρα έρχονται στο κεφάλι μέσα σε μια νύχτα και δεν ξέρουμε πλέον πού θα φτάσουμε. Αλλά αλλού είναι εκεί που θέλω να καταλήξω. Κάθε μέρα γίνονται γύρω μας συζητήσεις για εκλογές, για το ποιον να ψηφίσουμε ή για το αν θα ψηφίσουμε κάποιον ή ρίξουμε άκυρο/λευκό. Πάντως, όπως μας λένε, κάτι πρέπει να ψηφίσουμε γιατί αλλιώς είναι σαν να στηρίζουμε τον Δικομματισμό. Λες και φταίει εξολοκλήρου ο Δικομματισμός για την κατάσταση που έχουμε περιέλθει. Όλα τα προβλήματα ξεκινάνε από το πολιτικό σύστημα. Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα. Το πολίτευμα της αστικής ή αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας. Ένα σύστημα που επινόησαν για να κοροϊδέψουν τον λαό ότι μέσω των “λαϊκών” αντιπροσώπων θα είχε συμμετοχή πια στα κοινά, στη λήψη των αποφάσεων, στο ότι πια αυτός θα όριζε το μέλλον του. Απορώ φυσικά αν υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι εκπροσωπείται πραγματικά από κάποιον. Αν υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι αυτοί εκεί μέσα λειτουργούν για το συμφέρον του λαού. Όποιος το κάνει πλανάται πλάνην οικτρά. Τα μόνα συμφέροντα που εξυπηρετούν είναι τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Τα συμφέροντα αυτών που τους στηρίζουν τόσα χρόνια οικονομικά για τους προεκλογικούς τους αγώνες ή με μίζες.

Ψήφο λοιπόν. Ψήφο στον “αντιπρόσωπο” που δεν επέλεξες εσύ αλλά σου επιβλήθηκε. Ψήφο όχι σε άξιους ανθρώπους, αλλά ανθρώπους “άξιους” στην τσέπη ώστε να μπορέσουν να προβληθούν ως οι “καλύτεροι”. Ανθρώπους που δεν διστάζουν να εξαγοράσουν ακόμη και συνειδήσεις για να πάρουν μέρος στο μεγάλο φαγοπότι, με τις “ευλογίες του λαού”. Σε αυτούς τους ανθρώπους δίνει το σύστημα το δικαίωμα να σε αντιπροσωπεύσουν. Θα μου πείτε υπάρχουν και κάποιοι αγνοί. Εγώ θα τους αποκαλούσα αφελείς. Το σύστημα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τον καπιταλιστών. Ανεβάζουν αυτούς που τους βολεύουν και τους εξυπηρετούν. Συνειδητά ή ασυνείδητα όλοι λοιπόν είναι πιόνια στην σκακιέρα τους.
Δεν τους βόλευε η ΝΔ το 2009, ανέβασαν το ΠΑΣΟΚ (όπως μάθαμε και επίσημα απ'τα wikileaks). Τώρα το αντίστροφο. Σε λίγο δεν θα τους κάνει ούτε η ΝΔ; Θα βγάλουν καινούρια φιντάνια. Ήδη το βλέπουμε αυτό. Είσαι δεξιότερος; Πάρε ΛΑΟΣ. Είσαι ακραίος δεξιός; Πάρε Χρυσή Αυγή. Είσαι αριστερότερος του ΠΑΣΟΚ; Πάρε Κουβέλη ή ΣΥΡΙΖΑ. Απ' όλα έχει ο μπαχτσές. Παντού βαλβίδες ασφαλείας για να “ξεσπάει” ο λαός, αλλά μόνο στις ...κάλπες. Μόνο που αυτό δεν αλλάζει κάτι. Μόνο τα πιόνια. Και συ μια ζωή θα βρίσκεις καινούρια κόμματα-σωτήρες να εναποθέτεις τις ελπίδες σου, αλλά πάντα θα καταλήγεις στα ίδια αποτελέσματα.

Για ποιά ψήφο μου μιλάς λοιπόν; Φτύστους κατάμουτρα με την αποχή σου. Απαξίωσε της διαδικασία. Δείξτους ότι δεν παίζεις το παιχνιδάκι τους. Δείξτους ότι δεν πιστεύεις στον υποτιθέμενο μονόδρομο της αστικής δημοκρατίας. Ας τους δείξουμε ότι μπορούμε να οικοδομήσουμε τις δικές μας δομές πάνω στις οποίες θα στηριχτεί ένα σύστημα αξιοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.
Εικόνα
αποχή όλοι ρε! αφήστε τους να βγούνε μόνοι τους όποιοι γουστάρουν. αφήστε να ψηφίσουν 300, να πάρουν από ένα ψήφο να βγουν και οι 300 και εμείς να.. τους έχουμε φτύσει στα μούτρα, δεν πειράζει που αυτοί θα μας τον χώσουν ασάλιωτο για 4 χρόνια ακόμη, εμείς θα τους έχουμε φτύσει. Είναι σαν να μη σου αρέσει ο μάγειρας, να έχεις την ευκαιρία να τον αλλάξεις αλλά εσύ να μένεις νηστικός για να τον φτύσεις κατάμουτρα...

αν πάμε όλοι και ψηφίσουμε λεβέντη μεθαύριο δεν θα βγει? δεν θα τον αφήσουν οι αμερικάνοι? ας ήμασταν λαός μορφωμένος και καλλιεργημένος, λαός που δεν τρώει τις παπάτζες του πρετεντέρη και του κάθε παπάρα που εξυπηρετεί το σύστημα (που όντως στηρίζεται - υποθάλπτεται από τους "αμερικάνους" - αν και έχει παλιώσει αυτό, ακόμη στους αμερικάνους θα ήμασταν?) και θα μας κλάναν τα τέτοια, όποιον γουστάραμε θα στέλναμε στη μαγκούφω τη μέρκελ να διαπραγματευτεί, το βεργή να της πετάξει το πουλί έξω στο γιούρογκρουπ θα στέλναμε.

αυτό το να μην ψηφίσουμε, είναι ό,τι πιο επικίνδυνο έχω ακούσει και όποτε το ακούω φορτώνω. πιο επικίνδυνο και από τις συγκρούσεις- εξεγέρσεις - μπάχαλα, όπως θέλετε πείτε το. με εκλογές σε μία μέρα τους έχεις στείλει και την επόμενη τους έχεις τιμωρήσει κιόλας, αρκεί να βγάλεις τον σωστό και να μην ψηφίσεις για μία 8μηνη σύμβαση στο δημόσιο.. αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμή μας, όσο την έχουμε δηλαδή ακόμη , γιατί οι γερμανοί (προ)ετοιμάζουν 'κυβέρνηση τεχνοκρατών' ... μαλάκες είναι αυτοί που δεν θέλουν εκλογές? μαλάκες είναι που μας φορτώσανε τον τραπεζίτη? και καλά το φλεβάρη θα είχαμε εκλογές, ούτε στην τετραετία δεν θα έχουμε.

εκείνη τη στιγμή, των εκλογών, αν έχεις μυαλό και αρχίδια ορίζεις την τύχη σου ως λαός, μόνος σου και ας κάνουν ό,τι γουστάρουν οι αμερικάνοι και κάθε μουνί της νέας τάξης..

μυαλό χρειάζεται, παιδεία όχι αποχές και μαλακία. έχεις? (ελληνικές λαέ, όχι νον πάρλο)
Γιατί και πώς;

Άβαταρ μέλους
Messaris
Δημοσιεύσεις: 464
Εγγραφή: Δευ 09 Μάιος 2011, 03:10
Has thanked: 70 times

Re: ΜUSIC & POLITICS

Δημοσίευση από Messaris » Πέμ 16 Φεβ 2012, 18:42


North

Re: ΜUSIC & POLITICS

Δημοσίευση από North » Πέμ 16 Φεβ 2012, 18:46

Messaris έγραψε:
North έγραψε: Αυτη η μαλακία, ότι και καλά σκάνε 3χίλιαρα και μέχρι 10χίλιαρα οι Πακιστανοί και οι Αφγανοί για να έρθουν στην Ελλάδα, είναι η μεγαλύτερη πίπα που έχω ακούσει.
Ισχύει όμως. Οχι 10χίλιαρα 3-4 όμως ναι. Και που να δεις τι ζητάνε για τους περάσουν ευρώπη...


Ούτε καν.
Ρε, άμα αυτοί είχαν 3 και 4 χιλιάρικα θα ήταν άρχοντες στην πατρίδα τους.

Ντρόγκια δίνουνε, ότι μπορείς να φανταστείς, και τεράστιες ποσότητες.

Άβαταρ μέλους
Messaris
Δημοσιεύσεις: 464
Εγγραφή: Δευ 09 Μάιος 2011, 03:10
Has thanked: 70 times

Re: ΜUSIC & POLITICS

Δημοσίευση από Messaris » Πέμ 16 Φεβ 2012, 18:54

North έγραψε:
Messaris έγραψε:
Ούτε καν.
Ρε, άμα αυτοί είχαν 3 και 4 χιλιάρικα θα ήταν άρχοντες στην πατρίδα τους.

Ντρόγκια δίνουνε, ότι μπορείς να φανταστείς, και τεράστιες ποσότητες.
Μπορεί κάποιοι πάντως πολλοί πρέπει να τα σκάνε, πουλάνε κανα χωράφι και φεύγουν για ευρώπη. Δεν μπορεί τόσες εκατοντάδες χιλιάδες να έχουν πρόσβαση σε τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών. Και μην νομίζεις ότι όλοι όσοι φεύγουν απο την πατρίδα τους πεινάνε. Υπάρχει και ένα κομμάτι που έχει ένα εισόδημα σχετικά καλό αλλά νομίζουν ότι θα πάνε Γαλλία π.χ και θα βρούνε γαμώ τις ζωές. Οπως όταν φεύγανε οι δικοί μας για αμέρικα.

Άβαταρ μέλους
Crew Non Parlo
Δημοσιεύσεις: 3522
Εγγραφή: Σάβ 11 Ιουν 2011, 14:56
Has thanked: 348 times
Been thanked: 2 times

Re: ΜUSIC & POLITICS

Δημοσίευση από Crew Non Parlo » Παρ 17 Φεβ 2012, 15:48

"Όχι" δικαστών σε νέο κούρεμα μισθών
Να μην μειωθούν οι αποδοχές τους ζητούν με επιστολή τους οι δικαστές. Διαβάστε τους πέντε λόγους που επικαλούνται σε κοινή τους επιστολή οι πρόεδροι των έξι δικαστικών ενώσεων.
:arrow: Με κοινή τους επιστολή προς τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, και τους αρχηγούς των κομμάτων, οι πρόεδροι των έξι δικαστικών ενώσεων επικαλούνται πέντε λόγους που δεν πρέπει να υποστούν νέες μειώσεις οι αποδοχές των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών.
"Το Σύνταγμα επιτάσσει ιδιαίτερη μισθολογική μεταχείριση για τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς και σε περίπτωση νέας μείωσης των αποδοχών θα είναι αμφίβολη η επιδιωκόμενη επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης", σημειώνουν.
Οι λόγοι που επικαλούνται:
α) Οι αποδοχές των δικαστικών λειτουργών δεν καθορίζονται από ειδικό μισθολόγιο που ο κοινός νομοθέτης έχει θεσπίσει, αλλά καθορίζονται από το ίδιο το Σύνταγμα (άρθρο 88 παράγραφος 2 και 99 του Συντάγματος).
Συνεπώς, ο συνταγματικός νομοθέτης επιτάσσει ιδιαίτερη μισθολογική μεταχείριση για τους δικαστικούς λειτουργούς, η οποία συνάδει με το λειτούργημά τους και τη διάκριση των εξουσιών και ως εκ τούτου δεν νοείται ταύτιση των δικαστικών λειτουργών με οποιαδήποτε άλλη κατηγορία υπαλλήλων και λειτουργών, οι οποίοι δεν αποτελούν άμεσα όργανα του κράτους.
β) Οι αποδοχές μας μέχρι σήμερα έχουν μειωθεί κατά 40%, χωρίς να υπολογίζεται η περικοπή των μισθολογικών προαγωγών (ωριμάνσεων). Να σημειωθεί ότι οι μηνιαίες καθαρές αποδοχές του νεοδιοριζόμενου δικαστικού λειτουργού ανέρχονται σε περίπου 1.800 ευρώ.
γ) Οι δικαστικοί λειτουργοί εισέρχονται στη Σχολή Δικαστών μετά το 28ο έτος της ηλικίας τους και διορίζονται ως τέτοιοι μετά το 30ο έτος, όταν οι πτυχιούχοι του ευρύτερου δημόσιου τομέα έχουν ήδη υπηρεσία 6-8 ετών.
δ) Οι δικαστικοί λειτουργοί δεν υπηρετούν στον τόπο καταγωγής τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται (δαπάνες διαμονής και μετακίνησης), ούτε επιτρέπεται να ασκούν άλλη εργασία.
ε) Τμήμα των αποδοχών τους αποτελεί η αποζημίωση για: 1) την ίδρυση και οργάνωση, κατ' οίκον, βιβλιοθήκης και γραφείου, που συνεπάγεται δαπάνες (λειτουργικά έξοδα, καταβολή μισθώματος κ.λπ.) και 2) την ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεων, που σημαίνει ότι οι δικαστικοί λειτουργοί δεν εργάζονται σύμφωνα με το δημοσιοϋπαλληλικό ωράριο, αλλά πέραν αυτού (απογεύματα, εορτές, Σαββατοκύριακα), για να διεκπεραιώνουν ταχύτερα τις υποθέσεις".
"Αν υποστούμε και άλλες περικοπές, θα τεθεί εν αμφιβόλω η, επιδιωκόμενη από όλους μας, ταχύτερη απονομή της Δικαιοσύνης, αφού, κατ΄ ανάγκη, θα επέλθει αλλαγή των συνθηκών, ως προς το χρόνο και τον τόπο απονομής της, για την συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων του πρώτου και δεύτερου βαθμού δικαιοδοσίας» υπογραμμίζουν οι δικαστές στην επιστολή και επισημαίνουν:
"Πιστεύουμε ότι βασικό στοιχείο της Δημοκρατίας μας είναι η ποιοτική απονομή της Δικαιοσύνης. Συνέπεια αυτής της παραδοχής είναι ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται το αγαθό της ως οικονομικό μέγεθος που πρέπει να ισοσκελίζει εισπράξεις και δαπάνες. Και κατά λογική ακολουθία, όταν εκ του Συντάγματος οι πρόεδροι των Ανωτάτων Δικαστηρίων μπορούν να είναι υπηρεσιακοί πρωθυπουργοί αύριο, δεν πρέπει και οι λειτουργοί της να αντιμετωπίζονται ως απλά όργανα της δημόσιας διοίκησης".
Την επιστολή υπογράφουν οι πρόεδροι της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαράλαμπος Αθανασίου, αρεοπαγίτης, της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Συμβούλιου Επικρατείας Χρήστος Παπανικολάου, πάρεδρος ΣτΕ, της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών Γεώργιος Φαλτσέτος, πρόεδρος Εφετών Δ.Δ., της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Παναγιώτης Μπρακουμάτσος, αντεισαγγελέας Εφετών, της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου Νικόλαος Αγγελάρας, αντιπρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου, και της Ένωσης Μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κρότους Ιωάννα Καραγιαννοπούλου, σύμβουλος ΝΣΚ.
Εξάλλου, η μειοψηφία (επτά μέλη) της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων εκφράζει, σε ανακοίνωσή της, την έντονη αντίδραση και διαμαρτυρία της για την σκληρότητα και την συχνότητα των οικονομικών μέτρων που επιβάλλονται σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, και απευθυνόμενοι στους δανειστές μας υπογραμμίζουν ότι "η Ελλάδα αξίζει σεβασμού, διότι είναι η χώρα που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού σε ολόκληρη την Ευρώπη".

Άβαταρ μέλους
kourniaxtos
Δημοσιεύσεις: 775
Εγγραφή: Δευ 22 Νοέμ 2010, 19:54
Τοποθεσία: rudeboy town
Has thanked: 84 times
Been thanked: 1 time

Re: ΜUSIC & POLITICS

Δημοσίευση από kourniaxtos » Παρ 17 Φεβ 2012, 16:23

na psofisoun k aytoi
panai xasis kai founta

black4army
Δημοσιεύσεις: 1591
Εγγραφή: Σάβ 20 Νοέμ 2010, 20:46
Has thanked: 115 times

Re: ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ(εδώ μιλάμε για την κατάντια μας!)

Δημοσίευση από black4army » Παρ 17 Φεβ 2012, 19:32

Δες ρε πουστη μου,τοσα χρονια στελνω χρηματα/τροφιμα/ρουχα κτλπ σε μη αναπτυγμενες χωρες,σε φυλακες,σε γειτονικες χωρες και οπου υπηρχε προβλημα και γινοταν ερανος..Και τωρα ξαφνικα βλεπω να κανουν ερανους σε ξενες χωρες για εμας.Πως τα εφερε τουμπα η ζωη που απο εκει που μπορουσαμε να βοηθαμε,καταντησαμε να μας βοηθανε..

azaxsyndrom

Re: ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ(εδώ μιλάμε για την κατάντια μας!)

Δημοσίευση από azaxsyndrom » Σάβ 18 Φεβ 2012, 02:08

phpBB [video]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος azaxsyndrom την Σάβ 18 Φεβ 2012, 02:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες